Skip to main content

Onze pakketten worden verzonden met een pakketdienst. Via ParcelParcel zoeken we op het moment van versturen de pakketbezorger. In de bevestigingsmail staat met welke pakketdienst jouw pakket wordt bezorgd. Nadat je bestelling bij ons in het magazijn klaar voor verzending is gemaakt ontvang je per e-mail een Track & Trace code. Op deze code is te zien wanneer de bezorger bij jou thuis komt om het pakket af te leveren.

PostNL biedt de mogelijkheid aan om, zodra de Track & Trace code verzonden is, het bezorgmoment te wijzigen naar een moment dat je thuis bent. Je kunt er ook voor kiezen de bestelling op een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. Let op, dit moet op tijd gebeuren anders is de wijziging niet meer mogelijk omdat de rit voor de bezorger is ingepland.

Het verschilt per regio of de bezorger het pakket nogmaals komt bezorgen of dat het wordt afgeleverd bij de buren of bij een PostNL afhaalpunt.

Bestellingen die bij een PostNL afhaalpunt worden bezorgd blijven 7 dagen liggen. Daarna wordt het pakket retour gestuurd naar Rightinplace. Dit geldt ook als je niet thuis bent na een bezorging en de bestelling naar een afhaalpunt is verzonden.