De Bakbox

Verbinden, plezier en mentaal sterker!

Het mentaal welzijn van tieners is nog nooit zo laag geweest als nu. Uit onderzoek blijkt dat het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden, hulp bij het niet isoleren en activiteiten in de vrije tijd stimuleren helpen. Veel ouders lopen aan tegen de praktische uitvoering hiervan.

Daarom vertaalden we de tips en aanbevelingen uit onderzoeken in een praktische activiteit. De Bakbox is ondersteunend aan het versterken van de verbinding tussen ouder(s) en tieners op een ontspannen en plezierige manier. De themakaart geeft praktische tips om de sociaal emotionele vaardigheden van tieners te ontwikkelen. De wachtbox zorgt voor echt contact en inzicht in elkaar op een leuke ontspannen manier. En wie houdt er nu niet van een verse lekkere taart of koekjes te bakken met een duidelijk stappenplan.

Samen bakken en plezier, omdat je dan in contact komt. Beeldschermen aan de kant en quality time samen. De Bakboxen zijn geschikt voor tieners tussen 10 tot 16 jaar oud. Ontdek nieuwe talenten, werk aan een positiever realisch zelfbeeld en daag je tiener uit tot sociale interactie. Samen werken aan het versterken van het mentaal welzijn van je tiener(s).

Bekijk hier de verschillende bakboxen!

Lees meer