Skip to main content

Hallo, ik ben Sarina, gezinshuisouder bij gezinshuis Route56 in Zeewolde. Openheid, eerlijkheid en vriendelijkheid zijn belangrijk voor mij, al gaat de uitvoering van deze waarden niet altijd zoals ik in mijn hoofd heb bedacht dat je dat toepast en zichtbaar maakt in het leven. In mijn hoofd zitten kan ik goed, om een beetje in balans te blijven en voor mezelf te zorgen boks ik sinds kort. Verder beschrijven andere mensen mij vaak als enthousiast, positief en rustig, maar dat hangt wel af aan wie je het vraagt en in welke situatie ze me hebben meegemaakt馃槆.

Mijn geloof en passie

Mijn geloof is mijn houvast en draagt bij aan mijn positiviteit en richting. Het helpt me ook door de uitdagingen van het leven en ons werk met mensen heen, vooral als het niet gaat in mijn bedachte tempo of ‘zoals ik het wil’

Sinds december 2023 ben ik gezinshuisouder en begin 2024 ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog met de specialisatie gezonsheidspsychologie. Mijn passie ligt in het helpen van jongeren door het totaalplaatje van hun ontwikkeling te begrijpen en sterke kanten te (h)erkennen en proberen samen uit te bouwen. Herstel, cognitie, emotie en het sensorische systeem spelen hierin een belangrijke rol voor mij. Hier ben ik me momenteel verder in aan het verdiepen en over aan het leren.

Gelukkig sta ik er niet alleen voor; ik ben getrouwd en moeder van twee tieners en een twintiger die nog gezellig thuis wonen.

In de volgende blogs lees je meer over waarom ik de verhalen deel zoals ik ze deel.

Leave a Reply